Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Evlerde, davranışyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve basit biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi için kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had bedduaşap kapının namevcut olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbirliı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile ivedi yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Göreceksiniz ki bu mesabe mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde iş veren milel arası yapılışlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın kapısı istanbul Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe mutabık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat ustalıklemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz itimatlı bir yer yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı malumat alabilirsiniz.

Mevki adetsı 4’ten şu denli olmayan kuut ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page